Bij Koppejan schilderwerken voorzien wij ook het behangen van verschillende soorten behang. Als we bij u mogen behangen hebben we daarin verschillende opties. Onderstaand worden de opties verder uitgelegd en beschreven.

Behangen met glasvlies behang

Een andere service is uw muren behangen met vliesbehang. Dit is een soort glasvezelbehang met een vliesrug. het is een erg sterk soort behang en heeft veel praktische voordelen. Wij plakken dit behang naadloos voor u op de muur. wij hebben al vele projecten met vliesbehang mogen doen en daardoor hebben we ons de behandeling volledig eigen gemaakt. Zodoende handelen we elke complexe situatie voor u af. Koppejan schilderwerken helpt u graag met het decoreren van een ruimte door middel van een mooi vliesbehang. Neem contact met ons op als wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Fotobehang

Een bijzonder vliesbehang is fotobehang. Dit is een behang met een mooie foto erop van een bepaald tafereel. Bij dit behang is het uitermate belangrijk dat het strak en in de juiste afmetingen wordt aangebracht. Ook bij het aanbrengen van dit fotobehang helpen wij u. Wij zorgen dat het dan op de juiste en een mooie manier tegen de muur komt.

Behangen met Glasweefsel behang

Wij van Koppejan schilderwerken behangen ook met ook glasweefsel. Dit is ook een soort glasvezelbehang. Dit behang heeft een ‘werkje’ in zich. Dit ‘werkje’ geeft de muur een bepaald soort uitstraling en passen wij dan ook in heel veel situaties toe. Door de veelzijdigheid van dit behang is het door ons al vaak gebruikt. Hierdoor brengen wij dit erg nauwkeurig en naadloos aan. Het glasweefsel is dan een mooie toevoeging aan de decoratie en stijl van een ruimte.

Ervaring

Dankzij onze vele projecten met glasweefselbehang hebben wij veel ervaring opgedaan met het materiaal. Wij brengen dit dan ook zeer nauwkeurig voor u aan. Dit is belangrijk voor het eindresultaat. Het patroon op het glasweefselbehang moet goed aansluiten voor het mooiste resultaat. Als u bang bent dat u gerimpeld of scheef tegen de muur komt als u het zelf doet mag u contact met ons opnemen.

Behangen met renovatievlies behang

Ook het probleem oplossende renovlies behang wordt door ons aangebracht. Renovlies is een wat dikker behang met een compenserende werking. Het is ook een soort glasvezelbehang. Ook bij dit behang is het belangrijk dat het strak en nauwkeurig wordt aangebracht. Als u dit zelf als een uitdaging ziet willen wij dit graag voor u verzorgen. U kan dan contact zoeken zodat wij u kunnen helpen.

Het effect van renovlies

Het renovlies kan over gaten en scheuren heen geplakt worden zodat een muur er weer strak uit ziet. Dit is een handige, goedkope en effectieve vervanger van stucwerk. Koppejan Schilderwerken zorgt er met behulp van het Renovlies voor dat de muur er weer als nieuw uit gaat zien