Wij hebben ook de mogelijkheid om de verf aan te brengen door middel van een verfspuit. Met behulp van dit gereedschap kan er een strakke en goed dekkende verflaag aangebracht worden. Deze verflaag kan ook nog is snel aangebracht worden aangezien de methode sneller is dan het reguliere schilderen. Wel vergt het gebruiken van de verfspuit een hoop afplakwerk. Dit is belangrijk omdat uw interieur tegen de verf uit de verfspuit beschermd moet blijven. Wij willen deze dienst graag voor u verzorgen met behulp van ons gereedschap. Als wij hiermee iets voor u kunnen betekenen mag contact met ons opgenomen worden.

Latex spuiten

Met behulp van de verfspuit en deze methode hebben wij de mogelijkheid om latex voor u te spuiten. We gebruiken dezelfde latexverf als we bij het normale traject zouden gebruiken. Maar op deze manier wordt het met de verfspuit aangebracht. De latexverf komt daardoor erg glad op de muur. Het resultaat is dan ook erg netjes en strak.

Lak spuiten

Wij kunnen met deze verfspuit ook Lak verf toepassen. De Lak wordt dan door middel van de verfspuit op het bedoelde object aangebracht. Met behulp van het verf spuiten wordt de lak erg strak en glad aangebracht. Als u een deur wil met een strakke uitstraling kan verf spuiten daar een goed hulpmiddel bij zijn. Wij helpen u graag met een verfspuit project.