Latexen is één van de diensten die wij aanbieden. Omdat het bij het aanbrengen van latex verf vaak om grote oppervlakken gaat is het belangrijk dat het eindresultaat het gewenste effect heeft. Dit is van belang omdat het een grote invloed heeft op de uitstraling van de ruimte waarin het project plaatsvindt. Al met al zorgen wij van Koppejan schilderwerken dat u een kwalitatieve latex verf op de muur krijgt met een exclusieve en mooie uitstraling. Als wij u hierbij van dienst kunnen zijn mag u contact met ons opnemen.

Structuur muurverf

Eén dienst binnen ons aanbod is het aanbrengen van speciale latexen met een bepaalde structuur daarin. Dit zorgt voor een uiteindelijke sfeer die de muur uitstraalt. Deze structuurverf kan erg variëren op uitstraling. Maar op deze manier draagt de muur op een belangrijke manier bij aan de stijl van de ruimte.

Afwasbare muurverf

Daarnaast is het bij ons ook een mogelijkheid om uw muur van een afwasbare muurverf te voorzien. Dit is een speciaal soort verf die extra afneembaar is. Deze afwasbare muurverf is daardoor bij uitstek geschikt voor de keuken. Want u kent het wel. U bent een paar lekkere speklappen aan het bakken en de vetspetters komen op de muur. Nu kan dit dankzij de afwasbare muurverf zonder blijvende schade worden gecorrigeerd. Ook dit effect wordt voor u door Koppejan schilderwerken verzorgd.

Plafondverf

Naast het voorzien van muurverven schilderen wij ook uw plafond. Ook hier hebben wij de mogelijkheid om een bepaald effect te creëren door middel van het gebruiken van de juiste verf. In combinatie met onze gedegen methodes zorgt dit voor een strak en keurig plafond naar uw wens.