Koppejan Schilderwerken

Bezoekadres:
Dorpsstraat 10
4365 AM Meliskerke

info@koppejanschilderwerken.nl

Koppejan schilderwerken is gevestigd in Meliskerke. Wij zijn werkzaam in de regio Walcheren en verre omstreken. Daarom zijn wij bijvoorbeeld ook beschikbaar als schilder in Middelburg of Vlissingen. Hierin houden wij ons bezig met het vernieuwen en verfraaien van ruimtes door middel van onze werkzaamheden. Wij leveren een groot aantal services in ons aanbod en deze dienen allen maar één doel. Het perfectioneren van een project naar uw wens met behulp van al onze professionele diensten die we u kunnen bieden. Daarom is het voor ons erg belangrijk om dicht bij de klant te staan. En in die rol staan we altijd klaar om u te voorzien van advies en persoonlijke aandacht.

Ervaring en professionaliteit

Als jong bedrijf hebben we al vele projecten op onze naam staan en door voorgaande werkplekken en opleidingen zijn we volledig geïntegreerd in onze werkzaamheden. We doen in principe al onze opdrachten volledig zelf om de betrouwbaarheid en de kwaliteit die we bieden te garanderen. Als er iemand ingehuurd wordt is dit een vaste kracht waarvan wij weten dat hij dezelfde hoge standaard heeft als ons.

Kwaliteit en duurzaamheid

Om die hoge standaard vol te houden werken wij constant in al onze werkzaamheden met de beste materialen. Dit houdt in dat we kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken die resulteren in het verfraaien van de ruimtes. Maar ook passen wij de juiste speciale materialen toe bij het aanbrengen. Dit vinden wij erg belangrijk omdat elk product dan pas volledig tot zijn recht komt en het effect echt naar voren komt. Ook worden de producten dan veel duurzamer opgezet en komt de bescherming pas echt op volle sterkte. Dit doen wij omdat we zo kunnen zorgen dat u voor jaren klaar bent en u ons voorlopig niet meer nodig heeft. Maar zodra het weer nodig is staan wij graag weer voor u klaar.

Ons werk

De diensten die wij u kunnen aanbieden zijn:

  • Lakken binnen
  • Lakken buiten
  • Latexen
  • Verf spuiten
  • Behangen
  • Ramen en kozijnen vervangen
  • Gevelreiniging en dakkapelreiniging

Voorbereiding en afwerking

Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een goede voorbereiding en afwerking door middel van het inmeten, schuren en afkitten. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u onder het kopje ons werk. Daar staat beschreven op welke manieren wij onze producten behandelen en wat wij allemaal inzetten om de hoge kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Onder het kopje projecten kan u zien met welke opdrachten we ons eerder hebben bezig gehouden en wat ons werkzaamheden voor verrassend effect hebben. Als wij u door middel van één van onze werkzaamheden van dienst kunnen zijn. Neem dan snel contact met ons op.