Naast onze andere diensten zijn wij ook een glaszetter. Als er bij u een ruit gebroken of beschadigd is dan vervangen wij dit voor u. Wij werken nauw met iemand samen die deze projecten voor ons uitvoert. Vanwege vele voorgaande projecten waarin het glas vervangen ook aan bod kwam heeft diegene veel ervaring. Hierdoor lossen we alle complexe situaties in dit assortiment voor u op volgens ons vaste traject.

Soorten glas vervangen

Glas vervangen is iets wat lastig is om zelf te doen. Daarom laten wij dit zo nodig graag voor u doen. Wij kunnen allerlei soorten glas voor u vervangen. Natuurlijk enkel glas maar ook dubbel glas en daarnaast ook het moderne HR++ glas. Dit glas heeft het ultieme rendement en beperkt de stookkosten. Neem contact met ons op als wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van glaszetten.

kozijnen vervangen

Soms heeft de houtrot al toegeslagen en dan gaat de kwaliteit van kozijnen verloren. Om dat weer in orde te maken is volledige vervanging van het beschadigde deel van het kozijn nodig. Dankzij onze uitstekende connecties kunnen wij dit voor u regelen.

Raamkozijnen en deurkozijnen vervangen

We vervangen voor u ook raamkozijnen en deurkozijnen. Deze klussen zijn vaak lastig om zelf te doen. Het vervangen van een raamkozijn of deurkozijn komt erg nauw. Het eindresultaat is kwetsbaar en volledig afhankelijk van het vervangen zelf. in Samenwerking met onze relaties kunnen wij dit voor u verzorgen.