Wij van Koppejan schilderwerken willen voor u graag de binnenboel lakken. Hierbij zorgen wij dat de bedoelde projecten van een stevige grondverf worden voorzien gevolgd door een goede binnenlak. Binnen lakken hebben wij al vaak gedaan. Dankzij deze ervaring is onze aanpak zeer professioneel en levert het dan ook het ultieme resultaat op. Een mooie uitstraling met een langdurige bescherming.

Het materiaal

Wij maken gebruik van watergedragen verf. Deze verf op waterbasis voldoen volledig aan de ARBO en u heeft daarom geen last van chemische geurtjes. Ook komt er bij deze watergedragen verf geen vergeling voor. Daarnaast zijn het kwalitatieve en sterke binnen lakken. De verf biedt een hoop bescherming en een lange levensduur.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden binnen zijn erg veelzijdig. Naast het verven van deuren of kasten kunnen wij bijvoorbeeld trappen en houten vloeren van een lak voorzien. Voor deze werkzaamheden gebruiken wij speciale harde lakken. Hierdoor zijn zelfs intensief gebruikte oppervlakken goed en langdurig beschermd. Als wij voor u deze diensten kunnen toepassen. Neem dan contact met ons op.